Посакуван автомобил

Почитувани клиенти,

Ако меѓу објавените предлози, не сте успеале да го најдете вистинскиот автомобил за Вас , сега имате можност да го опишете според Ваша желба. Имајќи ја во предвид оваа за нас важна информација ќе се погрижиме да добиете алтернативен предлог во најкраток можен рок.

 
Анкетен лист
Дали имате одреден модел во план?
Бренд
Модел
Варијанта
Каков автомобил поседувате во моментов?
Бренд
Модел
Варијанта
Година
Која е временската рамка во која планирате купување на возило?
Располагате ли со одреден буџет?
НЕ

До:

Со што задолжително треба да е опремен Вашиот нов автомобил?
Ве молиме оставете податоци за контакт:
Име и презиме:
Телефон за контакт:
E-mail:
Одберете го најблискиот дилер до Вас: