Почитувани клиенти,

         Компанијата "Порше Македонија ДООЕЛ", Генералниот импортер за Volkswagen, Sкoda, Audi, Volkswagen Kомерцијални возила во Република Македонија, Ви овозможува голем избор на употребувани автомобили со докажано потекло, сервисна историја и одлична техничка состојба.


Мобилна гаранција

         Благодарение на оваа услуга нашите клиенти добиваат дополнителна безбедност и загарантирана мобилност во случај кога нивниот автомобил не е во состојба да се движи или работи поради настанат технички проблем.

          Повеќе информации за условите и важењето на мобилната гаранција можете да добиете кај секој официален дилер на Ауди Шкода и Фолксваген во земјата.


Продолженa гаранција

Почитувани клиенти,

        Преку овој продукт имате можност да го ограничите ризикот од појава на непредвидени трошоци за Вашиот автомобил во случај на технички проблем, дури и по истекот на редовната фабричка гаранција.

        Повеќе информации за условите и важењето на продолжената гаранција можете да добиете кај секој официјален дилер на Audi, Skoda и Volkswagen во земјата.