број на понудата: 0000000
цена
0 EUR (со ДДВ)
 

Технички карактеристики
работна зафатнина
0 cm³
  моќност
КС
година
1970
  изминати километри
0 км
гориво
  менувач
боја
  број врати

Надворешност

Внатрешност

Безбедност

Дополнителни информации

Прикажи
Име:
Email:
Телефон:
Прашање:Продавач


тел:
e-mail:
Лице за контакт:

Сите понуди на дилерот (0)

Локација