Резултати од пребарувањето
бренд:
Audi

1 2 3 4 следна »


Сортирање по: цена дата година на производство печати
Audi A4 2.0 TDI 143 KS / XENON / NAVI
изминати километри
165 317 км.
 
година
Февруари 2010
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
11 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi A3 Sportback 1.6 TDI AMBITION
изминати километри
120 000 км.
 
година
Декември 2013
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
12 800 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi Q7 3.0 TDI quattro
изминати километри
205 000 км.
 
година
Авгест 2006
 
гориво
Дизел
  МКМ Ауто - Струмица
гр. Струмица
цена
13 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi A6 Avant 2.0 TDI 130 KW /6M / LED / NAVI
изминати километри
193 172 км.
 
година
Јуни 2013
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
14 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi A6 Avant 3.0 TDI
изминати километри
276 000 км.
 
година
Авгест 2011
 
гориво
Дизел
  МКМ Ауто - Струмица
гр. Струмица
цена
16 000 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

1 2 3 4 следна »