Резултати од пребарувањето
бренд:
Skoda

1 2 следна »


Сортирање по: цена дата година на производство печати
Skoda Octavia 1.9 TDI/90 KS
изминати километри
195 000 км.
 
година
Ноември 2006
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
3 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda Superb 2.0 TDI 140 KS / 6M
изминати километри
182 283 км.
 
година
Јануари 2011
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
9 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda YETI 2.0 TDI 4X4
изминати километри
198 000 км.
 
година
Март 2012
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
9 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda Rapid Spaceback 1.6 TDI Style+ Panorama
изминати километри
90 739 км.
 
година
Мај 2014
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
10 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda Rapid Spaceback Ambition 1.4 TDI
изминати километри
92 000 км.
 
година
Февруари 2016
 
гориво
Дизел
  Старт - Демир Капија
гр. Демир Капија
цена
10 950 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

1 2 следна »