Резултати од пребарувањето
бренд:
VW

1 2 3 4 следна »


Сортирање по: цена дата година на производство печати
VW Passat Variant Comfortline 2.0 TDI
изминати километри
354 400 км.
 
година
Јуни 2005
 
гориво
Дизел
  Старт - Демир Капија
гр. Демир Капија
цена
6 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Touran 1.6 TDI
изминати километри
169 000 км.
 
година
Ноември 2012
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
10 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Touran 1.6 TDI 105 KS / BMT / 6M / CAMERA
изминати километри
195 721 км.
 
година
Октомври 2013
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
11 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Passat 1.6 TDI 105 KS / BMT / 6M
изминати километри
183 430 км.
 
година
Април 2011
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
11 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Touran 1.6 TDI 105 KS / NAVI / 2013
изминати километри
120 551 км.
 
година
Октомври 2013
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
12 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

1 2 3 4 следна »