Резултати од пребарувањето
дилер:
Порше Скопје

1 2 3 4 ...    6 7 следна »


Сортирање по: цена дата година на производство печати
VW Golf 1.9 TDI/90 KS
изминати километри
156 000 км.
 
година
Декември 1998
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
2 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda Octavia 1.9 TDI/90 KS
изминати километри
195 000 км.
 
година
Ноември 2006
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
3 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda Fabia 1.4 TDI
изминати километри
175 000 км.
 
година
Декември 2009
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
3 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda Octavia 1.4
изминати километри
165 000 км.
 
година
Ноември 2007
 
гориво
Бензин
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
4 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda Roomster 1.4 SCOUT
изминати километри
119 000 км.
 
година
Септември 2008
 
гориво
Гас/бензин
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
5 200 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

1 2 3 4 ...    6 7 следна »