Резултати од пребарувањето
дилер:
Делукс Ауто - Куманово

1 2 3 4 ...    7 8 следна »


Сортирање по: цена дата година на производство печати
Toyota Corolla verso 2.2 D4D 130 Kw
изминати километри
230 000 км.
 
година
Септември 2006
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
3 990 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Peugeot 307 CC Cabrio 2.0 HDI / 100 KW
изминати километри
163 882 км.
 
година
Април 2006
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
4 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Golf Variant 1.9 TDI 105 KS
изминати километри
236 414 км.
 
година
Април 2007
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
5 700 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Mitsubishi Pajero sport gls 2.5
изминати километри
137 110 км.
 
година
Јуни 2000
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
5 990 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda Octavia 2.0 TDI 140 KS / 6M
изминати километри
183 650 км.
 
година
Јули 2008
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
5 990 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

1 2 3 4 ...    7 8 следна »