Резултати од пребарувањето
дилер:
МКМ Ауто - Струмица

1


Сортирање по: цена дата година на производство печати
Audi A5 2.0 TDI
изминати километри
184 000 км.
 
година
Март 2009
 
гориво
Дизел
  МКМ Ауто - Струмица
гр. Струмица
цена
16 000 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda Octavia Ambition 2.0 TDI
изминати километри
31 000 км.
 
година
Април 2017
 
гориво
Дизел
  МКМ Ауто - Струмица
гр. Струмица
цена
18 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda 100 Karoq Style 2.0 TDI
изминати километри
3 600 км.
 
година
Декември 2017
 
гориво
Дизел
  МКМ Ауто - Струмица
гр. Струмица
цена
29 800 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

1