Резултати од пребарувањето
дилер:
Порше Лизинг

1


Сортирање по: цена дата година на производство печати
Seat Altea ALTEA XL 1.6 TDI
изминати километри
71 000 км.
 
година
Мај 2014
 
гориво
Дизел
  Порше Лизинг
гр. Скопје
цена
9 300 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda Superb 2.0 TDI
изминати километри
134 000 км.
 
година
Јануари 2015
 
гориво
Дизел
  Порше Лизинг
гр. Скопје
цена
14 000 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

1