Резултати од пребарувањето
дилер:
Центрум Цо - Тетово

1


Сортирање по: цена дата година на производство печати
Audi A4 Avant 2.0 TDI
изминати километри
256 171 км.
 
година
Јули 2004
 
гориво
Дизел
  Центрум Цо - Тетово
гр. Тетово
цена
6 000 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi A8 Limousine
изминати километри
288 657 км.
 
година
Април 2004
 
гориво
Дизел
  Центрум Цо - Тетово
гр. Тетово
цена
9 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda Superb 2.0 TDI
изминати километри
161 807 км.
 
година
Мај 2010
 
гориво
Дизел
  Центрум Цо - Тетово
гр. Тетово
цена
10 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi A4 2.0 TDI
изминати километри
165 400 км.
 
година
Мај 2008
 
гориво
Дизел
  Центрум Цо - Тетово
гр. Тетово
цена
12 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Touareg 3.0 TDI
изминати километри
203 179 км.
 
година
Март 2006
 
гориво
Дизел
  Центрум Цо - Тетово
гр. Тетово
цена
13 000 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

1