Резултати од пребарувањето
дилер:
Старт - Демир Капија

1


Сортирање по: цена дата година на производство печати
VW Passat Variant Comfortline 2.0 TDI
изминати километри
354 400 км.
 
година
Јуни 2005
 
гориво
Дизел
  Старт - Демир Капија
гр. Демир Капија
цена
6 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Seat MII Style 1.0
изминати километри
57 900 км.
 
година
Мај 2015
 
гориво
Бензин
  Старт - Демир Капија
гр. Демир Капија
цена
7 950 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Golf VI 1.6 TDI TRENDLINE
изминати километри
262 000 км.
 
година
Април 2011
 
гориво
Дизел
  Старт - Демир Капија
гр. Демир Капија
цена
8 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Seat Leon 1.6 TDI
изминати километри
150 000 км.
 
година
Јуни 2014
 
гориво
Дизел
  Старт - Демир Капија
гр. Демир Капија
цена
9 800 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda Rapid Spaceback Ambition 1.4 TDI
изминати километри
70 950 км.
 
година
Февруари 2016
 
гориво
Дизел
  Старт - Демир Капија
гр. Демир Капија
цена
10 950 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

1