Резултати од пребарувањето
дилер:
Бис Ауто - Битола

1


Сортирање по: цена дата година на производство печати
VW Golf VII 1.6 TDI
изминати километри
161 000 км.
 
година
Мај 2014
 
гориво
Дизел
  Бис Ауто - Битола
гр. Битола
цена
11 700 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi A5 2.0 TDI 177 KS
изминати километри
128 000 км.
 
година
Февруари 2012
 
гориво
Дизел
  Бис Ауто - Битола
гр. Битола
цена
24 000 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi Q3 S-Line 2.0 TDI 143 KS
изминати километри
20 800 км.
 
година
Јули 2012
 
гориво
Дизел
  Бис Ауто - Битола
гр. Битола
цена
27 000 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

1