Резултати од пребарувањето
бренд:
Audi

1 2 3 4 следна »


Сортирање по: цена дата година на производство печати
Audi A6 2.0 TDI 190 KS S-Tronic / Ultra Leder
изминати километри
590 км.
 
година
Ноември 2017
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
48 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi A6 3.0 TDI Quattro S-Tronic / Led / Navi
изминати километри
153 469 км.
 
година
Мај 2015
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
34 000 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi A6 3.0 TDI / LED / NAVI / CAMERA
изминати километри
116 068 км.
 
година
Октомври 2013
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
25 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi A6 3.0 TDI 245 KS / Quattro S-tronic / Navi
изминати километри
218 420 км.
 
година
Мај 2011
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
23 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi A6 2.0 TDI 177 KS
изминати километри
170 000 км.
 
година
Септември 2011
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
22 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

1 2 3 4 следна »