Резултати од пребарувањето
бренд:
Audi

1 2 3 4 следна »


Сортирање по: цена дата година на производство печати
Audi A6 2.0 TDI 177 KS
изминати километри
170 000 км.
 
година
Септември 2011
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
22 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi A6 3.0 TDI 245 KS / Quattro S-tronic / Navi
изминати километри
218 420 км.
 
година
Мај 2011
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
23 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi A5 Sportback 2.0 TDI 177 KS
изминати километри
132 000 км.
 
година
Ноември 2012
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
22 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi A6 2.0 TDI 190 KS S-Tronic / Ultra Leder
изминати километри
590 км.
 
година
Ноември 2017
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
48 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi A3 Sportback 2.0 TDI 150 KS / LEDER / NAVI / LED
изминати километри
150 729 км.
 
година
Ноември 2013
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
16 490 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

1 2 3 4 следна »