Резултати од пребарувањето
бренд:
Audi

1 2 3 4 следна »


Сортирање по: цена дата година на производство печати
Audi A6 2.0 TDI
изминати километри
183 000 км.
 
година
Декември 2009
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
13 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi A4 2.0 TDI 143 KS / XENON / NAVI
изминати километри
165 317 км.
 
година
Февруари 2010
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
11 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi A5 Sportback 2.0 TDI 177 KS / XENON / LED
изминати километри
158 365 км.
 
година
Јуни 2012
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
17 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi Q3 S-Line 2.0 TDI 143 KS
изминати километри
20 800 км.
 
година
Јули 2012
 
гориво
Дизел
  Бис Ауто - Битола
гр. Битола
цена
22 000 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi A6 Avant 2.0 TDI 130 KW /6M / LED / NAVI
изминати километри
193 172 км.
 
година
Јуни 2013
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
14 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

1 2 3 4 следна »