Резултати од пребарувањето
бренд:
Skoda

1 2 следна »


Сортирање по: цена дата година на производство печати
Skoda Rapid 1.2 MPI
изминати километри
108 000 км.
 
година
Јули 2013
 
гориво
Бензин
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
5 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda Octavia 1.6 TDI AMBITION
изминати километри
130 000 км.
 
година
Декември 2015
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
9 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda Rapid Spaceback Ambition 1.4 TDI
изминати километри
112 000 км.
 
година
Февруари 2016
 
гориво
Дизел
  Старт - Демир Капија
гр. Демир Капија
цена
9 990 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda Octavia 1.6 TDI AMBITION
изминати километри
115 000 км.
 
година
Декември 2015
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
10 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda Octavia 1.6 TDI AMBITION
изминати километри
105 000 км.
 
година
Декември 2015
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
11 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

1 2 следна »