Резултати од пребарувањето
бренд:
Skoda

1 2 3 следна »


Сортирање по: цена дата година на производство печати
Skoda Rapid Spaceback Ambition 1.4 TDI
изминати километри
89 100 км.
 
година
Февруари 2016
 
гориво
Дизел
  Старт - Демир Капија
гр. Демир Капија
цена
10 950 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda Octavia 1.9 TDI 105 KS
изминати километри
161 124 км.
 
година
Јули 2009
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
7 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda Superb 2.0 TDI
изминати километри
198 000 км.
 
година
Март 2012
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
9 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda Fabia 1.4 TDI
изминати километри
175 000 км.
 
година
Декември 2009
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
3 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda Rapid Spaceback 1.6 TDI Style+ Panorama
изминати километри
90 739 км.
 
година
Мај 2014
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
10 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

1 2 3 следна »