Резултати од пребарувањето
бренд:
Skoda

1 2 следна »


Сортирање по: цена дата година на производство печати
Skoda Superb Elegance 1.8 TSI
изминати километри
191 000 км.
 
година
Октомври 2008
 
гориво
Бензин
  МКМ Ауто - Струмица
гр. Струмица
цена
9 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda Octavia 1.9 TDI 105 KS
изминати километри
161 124 км.
 
година
Јули 2009
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
8 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda Octavia 1.6 TDI 105 KS
изминати километри
89 000 км.
 
година
Септември 2013
 
гориво
Дизел
  Јосифов Автомобили - Битола
гр. Битола
цена
12 990 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda Rapid SPACEBACK 1.4 TDI
изминати километри
72 000 км.
 
година
Септември 2015
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
8 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda Rapid Spaceback Ambition 1.4 TDI
изминати километри
61 500 км.
 
година
Февруари 2016
 
гориво
Дизел
  Старт - Демир Капија
гр. Демир Капија
цена
11 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

1 2 следна »