Резултати од пребарувањето
бренд:
VW

1 2 3 4 следна »


Сортирање по: цена дата година на производство печати
VW Passat CC ARTEON ELEGANCE
изминати километри
20 000 км.
 
година
Октомври 2017
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
40 000 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Passat 2.0 TDI HIGHLINE
изминати километри
211 000 км.
 
година
Септември 2015
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
22 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Tiguan 2.0 TDI HIGHLINE
изминати километри
100 000 км.
 
година
Септември 2014
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
22 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Passat Variant 2.0 TDI 150 KS / BMT / 6M / NAVI
изминати километри
151 449 км.
 
година
Септември 2015
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
16 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Golf 1.6 TDI TRENDLINE
изминати километри
42 000 км.
 
година
Јуни 2016
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
14 800 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

1 2 3 4 следна »