Резултати од пребарувањето
бренд:
VW

1 2 3 4 следна »


Сортирање по: цена дата година на производство печати
VW Passat Variant Comfortline 2.0 TDI
изминати километри
354 400 км.
 
година
Јуни 2005
 
гориво
Дизел
  Старт - Демир Капија
гр. Демир Капија
цена
6 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Touareg 3.0 TDI
изминати километри
203 179 км.
 
година
Март 2006
 
гориво
Дизел
  Центрум Цо - Тетово
гр. Тетово
цена
13 000 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Touareg 2.5 TDI
изминати километри
180 000 км.
 
година
Декември 2008
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
10 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Golf Plus 1.6 TDI 105 KS
изминати километри
156 874 км.
 
година
Јануари 2011
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
10 300 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Passat 1.6 TDI 105 KS / BMT / 6M
изминати километри
183 430 км.
 
година
Април 2011
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
11 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

1 2 3 4 следна »