Резултати од пребарувањето
бренд:
VW

1 2 3 следна »


Сортирање по: цена дата година на производство печати
VW Amarok 2.0 TDI 132 KW 4MOTION / HIGHLINE
изминати километри
26 042 км.
 
година
Декември 2018
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
27 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Crafter Kombi 2.0 TDI TOVARNO 35LR
изминати километри
3 500 км.
 
година
Јули 2019
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
26 000 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Amarok 2.0 TDI 140 KS
изминати километри
92 000 км.
 
година
Октомври 2016
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
21 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Amarok 2.0 TDI 4X4 / 6M / Navi / 2017
изминати километри
114 611 км.
 
година
Мај 2017
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
21 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Crafter Kombi 2.0 TDI
изминати километри
220 000 км.
 
година
Октомври 2017
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
19 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

1 2 3 следна »