Резултати од пребарувањето
бренд:
VW

1


Сортирање по: цена дата година на производство печати
VW Crafter Kombi 2.0 TDI 136 KS
изминати километри
180 000 км.
 
година
Ноември 2007
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
8 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

1