Резултати од пребарувањето
бренд:
Audi

« претходна 1 2 3 4 следна »


Сортирање по: цена дата година на производство печати
Audi A4 2.0 TDI 150 KS / Navi / 6M / AMBIENTE
изминати километри
147 628 км.
 
година
Јули 2014
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
15 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi A5 Sportback 2.0 TDI 177 KS / XENON / LED
изминати километри
158 365 км.
 
година
Јуни 2012
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
17 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi A5 Sportback 2.0 TDI 150 KS / 6M / Navi
изминати километри
191 160 км.
 
година
Септември 2014
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
18 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi Q2 1.6 TDI
изминати километри
85 000 км.
 
година
Ноември 2016
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
19 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi A4 2.0 TDI 150 KS / Xenon / Led
изминати километри
153 418 км.
 
година
Јуни 2016
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
21 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

« претходна 1 2 3 4 следна »