Резултати од пребарувањето
бренд:
VW

« претходна 1 2 3 4 следна »


Сортирање по: цена дата година на производство печати
VW Golf VI 1.6 TDI TRENDLINE
изминати километри
262 000 км.
 
година
Април 2011
 
гориво
Дизел
  Старт - Демир Капија
гр. Демир Капија
цена
7 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Polo Comfortline 1.4 TDI
изминати километри
88 800 км.
 
година
Јули 2015
 
гориво
Дизел
  Старт - Демир Капија
гр. Демир Капија
цена
9 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW New Beetle 1.6 TDI
изминати километри
150 000 км.
 
година
Авгест 2012
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
10 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Golf 2.0 TDI 140 KS / HIGHLINE
изминати километри
128 690 км.
 
година
Авгест 2010
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
10 700 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Golf VII 1.6 TDI
изминати километри
161 000 км.
 
година
Мај 2014
 
гориво
Дизел
  Бис Ауто - Битола
гр. Битола
цена
11 700 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

« претходна 1 2 3 4 следна »