Резултати од пребарувањето
бренд:
VW

« претходна 1 2 3 следна »


Сортирање по: цена дата година на производство печати
VW Crafter Kombi 2.0 TDI LADILNIK
изминати километри
229 787 км.
 
година
Март 2015
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
11 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Crafter Kombi 2.0 TDI
изминати километри
220 000 км.
 
година
Октомври 2017
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
19 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Amarok 2.0 TDI 140 KS
изминати километри
92 000 км.
 
година
Октомври 2016
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
21 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Amarok 2.0 TDI 4X4 / 6M / Navi / 2017
изминати километри
114 611 км.
 
година
Мај 2017
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
21 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Crafter Kombi 2.0 TDI TOVARNO 35LR
изминати километри
3 500 км.
 
година
Јули 2019
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
26 000 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

« претходна 1 2 3 следна »