Резултати од пребарувањето
бренд:
Audi

« претходна 1 2 3 4 5 следна »


Сортирање по: цена дата година на производство печати
Audi A6 2.0 TDI 177 KS
изминати километри
180 000 км.
 
година
Септември 2011
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
19 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi A6 2.0 TDI 177 KS / 6M / NAVI
изминати километри
199 402 км.
 
година
Септември 2012
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
19 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi Q3 2.0 TDI 140 KS / NAVI / 6M
изминати километри
137 220 км.
 
година
Авгест 2013
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
20 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi A6 3.0 TDI 245 KS / Quattro S-tronic / Navi
изминати километри
218 420 км.
 
година
Мај 2011
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
21 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi A5 2.0 TDI 177 KS
изминати километри
128 000 км.
 
година
Февруари 2012
 
гориво
Дизел
  Бис Ауто - Битола
гр. Битола
цена
24 000 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

« претходна 1 2 3 4 5 следна »