Резултати од пребарувањето
бренд:
VW

« претходна 1 2 3 4 следна »


Сортирање по: цена дата година на производство печати
VW Golf Variant 2.0 TDI 150 KS / BMT / 6M
изминати километри
210 979 км.
 
година
Авгест 2015
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
11 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Passat Variant 2.0 TDI 140 KS / NAVI / LED / 6M
изминати километри
161 517 км.
 
година
Јули 2013
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
11 990 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Golf 6
изминати километри
151 616 км.
 
година
Септември 2014
 
гориво
Дизел
  Јосифов Автомобили - Битола
гр. Битола
цена
12 200 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Golf 1.6 TDI 105 KS / NAVI / 2013
изминати километри
138 375 км.
 
година
Авгест 2013
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
12 700 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Golf 1.6 TDI HIGHLINE
изминати километри
32 000 км.
 
година
Октомври 2014
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
13 800 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

« претходна 1 2 3 4 следна »