Резултати од пребарувањето
бренд:
VW

« претходна 1 2 3 4 5 6 следна »


Сортирање по: цена дата година на производство печати
VW Passat CC 2.0 TDI 140 KS
изминати километри
183 000 км.
 
година
Септември 2012
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
15 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Passat 1.6 TDI 120 KS DSG / NAVI
изминати километри
155 331 км.
 
година
Јуни 2016
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
16 300 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Passat 2.0 COMFORTLINE
изминати километри
93 000 км.
 
година
Јули 2015
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
17 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Passat 2.0 TDI 150 KS DSG / Comfortline / Massage
изминати километри
170 458 км.
 
година
Јули 2015
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
17 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Passat 2.0 TDI 150 KS DSG
изминати километри
161 621 км.
 
година
Април 2017
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
19 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

« претходна 1 2 3 4 5 6 следна »