Резултати од пребарувањето
бренд:
VW

1 2 следна »


Сортирање по: цена дата година на производство печати
VW Caddy Life 1.6 TDI / 2014
изминати километри
193 125 км.
 
година
Јули 2014
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
8 850 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Caddy Kombi 1.6 TDI
изминати километри
128 000 км.
 
година
Декември 2012
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
10 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Amarok 2.0 TDI 140 KS
изминати километри
92 000 км.
 
година
Октомври 2016
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
19 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Caddy Life 2.0 TDI TRENDLINE
изминати километри
1 000 км.
 
година
Ноември 2019
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
19 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Amarok 2.0 TDI 4X4 / 6M / Navi / 2017
изминати километри
114 611 км.
 
година
Мај 2017
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
21 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

1 2 следна »